Celiahomes Construction And investment

At the moment company Celiahomes Construction And investment does not publish real estate offers on the portal. You can use the Real estate agencies Catalog to search for companies or services that interest you.

About company Celiahomes Construction And investment

FİRMAMIZ HAKKINDA

Celia Homes Lüks Emlak, Yatırım ve İnşaat 2006 yılından beri kurulmuş ve Türkiye'de Gayrimenkul Sektöründe uzman olmaktan gurur duyuyoruz. Ekibimiz profesyonellikle ilgili ve mevcut pazar bilgilerle her zaman günceldir ve dünyanın yerinden alıcılara ve Yatırımcılara iyi tavsiyeyi vermemizi sağlar. Potansiyel Yatırımcıları, kriterlerine en yatırımı yapmaları için yönlendirdiğimizden ve her zaman alıcının çıkarlarının en iyyisi olıuruzğdanırd.

Emlak Danışmanlığı ve Yatırımı söz konusu olduğunda, itibarımız, tüm Yatırım kriterlerinizin bir Emlak Danışmanlığı bir Emlak Danışmanı ve Yatırımı söz konusu olduğunda, pazarla ilgili en iyi deneyşar ve bilgayailer. Sorgulama, Yatırım danışmanlığından TAPU'ya, Tapu Tesciline ve Satış Sonrası Bakımlara kadar adımda yanınızda olduğumuzdan her zaman emin oluyoruz. Yatırımınızın güvence altına alınmasını ve her zaman emin ellerde sağlamak için her adımda yanınızdayız.

We have no expectations on additional fees for service and consultancy as our gesture of good will is always based on serving your best interest in your investment requirements. Whether it be purchasing an apartment, buying land or consulting on an investment appraisal, our team of Real Estate Experts, Valuations and Investments will always ensure you and reassure you, that we know GOOD PROPERTY!

Despite our expertise, knowledge and experience, our Company function is not limited to Real Estate. We also consult in Insurance, Accounting, Legal advice and Residency services. With a diverse team, we can ensure to consult with you in any language. Whether it be English, Turkish, Arabic, Swedish, French, Finnish, Norwegian, Danish or Russian, we can speak in your language and cater to your needs.

Bir toplantı ayarlamak için bugün ofisimizle birlikte eğlenmek, size yardımcı olmaktan çok mutlu oluruz!